Neem contact op voor advies op maat

Verzenden & Retouren

We leveren zowel groene producten als producten die klaar zijn om zelf te beplanten. De kant en klaar hagen en groene daken zijn levende producten en worden direct van de kweker geleverd. De producten zoals beplantbare- en mos schilderijen, wanden, roomdividers & verschillende accessoires zijn producten waar geen levende producten bij worden geleverd. Al de producten worden met uiterste zorg vervoerd en bezorgd. 

Verzenden - Kant en klaar hagen & Groene Daken

De kant en klaar hagen & groene dak cassettes en vegetatiematten worden direct van de kweker per pallet verstuurd. Per pallet passen er zo'n 6 hagen, 40 dakcassettes of 36m2 vegetatiematten. We streven er naar binnen 3 dagen de hagen en daken te leveren. We leveren op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. U kunt een voorkeurs datum achterlaten in het bestelproces. De pallets worden op de best beschikbare plek geplaatst door de vervoerder. Zorg dus voor voldoende ruimte voor plaatsen van pallets bij de woning of bedrijf. Als de vrachtwagen niet de straat in kan, zal de pallet op de dichtstbijzijnde mogelijk plek worden geplaatst. Dit kan dus betekenen dat de pallet niet direct voor het adres geplaatst kan worden, maar in de buurt van het afleveradres. U hoeft voor de aflevering niet thuis te zijn. 

Bij de hagen en groene daken werken we met verschillende logistieke partners en worden per vrachtwagen geleverd. We werken hier niet met een track en trace code. U krijgt op de dag van de levering een bericht per mail met het tijdsvlak van de levering. 

Verzending bij bestellingen boven de €300 is gratis. Voor bestellingen onder de €300 rekenen wij €52,95 bezorgkosten. Deze worden direct bij bestelling afgerekend.

Verzenden - Overige producten

Verzending van onze overige producten worden via één van onze logistieke partners verstuurd. Per product kan de levertijd verschillen. Een indicatie van de levertijd staat per product vermeld. Voor de Livepicture Go schilderijen ontvangt u een track en trace code van PostNL. Als u niet thuis bent wordt deze bij de buren afgeleverd of afgegeven bij een PostNL servicepunt.

Voor alle overige producten werken we met verschillende logistieke partners. Voor deze producten werken we niet met een track en trace. Deze producten worden meestal binnen 3 werkdagen geleverd. Voor de exacte datum en tijd, kunt u contact opnemen met info@wearegreenrepublic.nl. 

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping: Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres

Viola 3 
6681 RA Bemmel

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op! Blote wortel planten en planten met kluit die kunnen bederven binnen de bedenktermijn zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dit zijn de kant en klare hagen & de groene dak producten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week een update met tips, inspiratie en de nieuwste acties.